Teltudlejning

Midtsjællands Festudlejning går op i kvalitet og service, når der er tale om teltudlejning – og vi går ikke på kompromis. Vi har udvalgt de bedste telte både med og uden gulv. Alle vores telte bliver som udgangspunkt leveret med vinduer langs siden og i helt hvide. Flere vinduer kan tilvælges. Alle telte har mindst 2 ind/udgange. Gulvbelægning kan tilvælges til alle telttyper.

Udlejning af telte
Alle priser ved udlejning af telt er inkl. opsætning for en lejeperiode på 3 til 4 dage. Skal I holde fest en lørdag, sætter vi normalt teltet op senest torsdag aften og tage det ned mandag/tirsdag, så I kan nyde jeres fest uden at stresse. Dog skal der stilles en mand til rådighed ved opstilling at telt.

Vi anbefaler min. 1 m2 pr. person ved spisning og 1.5 m2 hvis der skal være plads til musik og dans.
 For priser på teltudlejning kan du med fordel kontakte os eller bruge vores festberegner.

Se flere telte hos vip-teltudlejning

Partytelte

Hvis du søger et partytelt til en fest, hvor festniveauet skal være lidt højere end normalt, er Midtsjællands Festudlejning det helt rigtige valg. Til alle vores partytelte er der mulighed for at tilvælge gulvbelægning.

Opsætningen af vores partytelte følger med i prisen, når du lejer telt hos os. Lejeperioden er på 3 til 4 dage, således at der er rigelig tid til opsætning og nedtagning. Der skal dog stilles en mand til rådighed ved opsætning af telt.

Ved udlejning af telte til arrangementer som disse anbefaler vi, at vores partytelte skal rumme min. 1 m2 pr. person ved spisning. Herudover anbefaler vi 1.5 m2 pr. person, hvis der skal være plads til musik og dans.

Alle telte leveres med vinduer i den ene langside, og der kan desuden tilvælges ekstra vinduer

Eksempel 1

Teltudlejning Standard PartyteltStandard partytelt som kan lejes i 6, 9 eller 12 meters bredde og fra 3 til 30 meters længde. Populært telt ved teltudlejning til private arrangmenter.

Eksempel 2

Teltleje Partytelt StandardEksempel på telt med en bredde på 9 meter og åben langside på 27 meter.

Eksempel 3

telt_03Eksempel på telt med dørparti og faste sider der sikrer mod kulde og træk. Rigtigt godt valg til fester tidligt og sent på sæsonen, hvor vejret kan være skiftende.

Eksempel 4

telt_04Særligt eksklusiv indretning med stofbeklædning af loft, stoleovertræk og fast vægside tilkøbes. Ring og hør nærmere om leje af denne type telt.

Eksempel 5

telt_05Telt med dørpartier og faste sider. Ideelt ved teltudlejning til arrangementer, der strækker sig over en længere periode.

Eksempel 6

telt_06Eksempel på pagodetelt med spidst tag som er velegnet til udstilling og messer eller som overdækket bar. Også et godt valg til den mindre familiesammenkomst.

Eksempel 7

telt_07Eksempel på pagodetelt med spidst tag som er velegnet til udstilling og messer eller som overdækket bar. Også god til den mindre familiesammenkomst.

Eksempel 8

telt_08Eksempel på pagodetelt med spidst tag og faste sider som bestykker med kulde og træk. Ring for yderligere information om priser og muligheder for teltudlejning.